Om os

Bonnie Dyrecenter i Farum tilbyder et stort udvalg af kvalitetsprodukter til dit kæledyr. Vores personale er faguddannet og klar til at rådgive dig til en bedre hverdag for dit kæledyr.

Vi går op i at yde god service, og det er vigtigt for os, at vores kunder kan finde, hvad de søger. Derfor omfatter vores sortiment også specielle produkter, som er svære at finde andre steder. Vi lytter gerne til dine ønsker og forsøger at få de ting hjem, som du efterspørger.

Vores butik i Farum åbnede d. 27/2 1985, hvilket betyder, at vi har mange års erfaring med at betjene og rådgive dyreelskere. Vores store ekspertise sikrer at vi kan svare på alle dine spørgsmål.

Vores kunder skal have en god oplevelse uanset om det er i butikken eller på webshoppen.

Få hjælp og rådgivning hos Bonnie Dyrecenter i Farum
Vi har mange års erfaring, og vores personale er uddannet. Med en bred viden kan vi svare på selv de mærkeligste spørgsmål. Vi sikrer, at du får de bedste produkter, som passer til netop dit kæledyr.

Hvis du er i tvivl om noget i forhold til produkterne, eller hvis du vil have gode råd til dit kæledyr, så tilbyder vi hjælp og rådgivning.

Kontakt os på telefon 44 95 13 50. Hvis det ikke haster, så kan du også skrive en mail til farum@bonniedyrecenter.dk, og så vil vi svare tilbage så hurtigt, vi kan.

Skulle du få lyt til at besøge os, er du altid velkommen i vores butik på Farum Bytorv i Farum.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Sådan gør du:

  1. Tryk på knappen herunder
  2. Vælg Farum under Butik
  3. Udfyld formularen

Tilmeld mig nyhedsbrevet

X