Aptus Glycoflex Plus mini

Aptus Glycoflex Plus mini, 60 stk

219,00 DKK

Aptus Glycoflex Plus mini. GlycoFlex er et højkvalitets fodertilskud til aktive hunde og katte der regelmæssigt udsættes for belastninger af leddene.

Varenummer: 275397 Kategorier: ,

Produktbeskrivelse

Aptus Glycoflex Plus mini, 60 stk.
GlycoFlex er et højkvalitets fodertilskud til aktive hunde og katte der regelmæssigt udsættes for belastninger af leddene. GlycoFlex indeholder en unik kombination af stoffer, som giver næring til ledbrusk og ledvæske og dermed fremmer sunde led. GlycoFlex består af collagen ll, MSM og grønlæbet musling, som har et meget højt indhold af glukosaminoglykaner (GAGs), de essentielle fedtsyrer omega-3 og -6 samt aminosyrer, vitaminer og mineraler.

Den grønlæbede musling (Perna canaliculus) stammer fra New Zealand og er især kendt for sit høje indhold af Omega-3 fedtsyrer (EPA og DHA).
Muslingen er desuden en naturlig kilde l glukosamin, chondroi n, zink og magnesium og indeholder llige glycosaminoglycaner (GAGs) samt eicosatetraensyre (ETA).

Tilskudsfoder l hund og kat. Pakning med 60 tyggebidder.

Skærmbillede 2021-02-02 kl. 22.15.25
Sammensætning:
Gær, glycerin, cellulosepulver, methylsulfonylmethan (MSM) (9,2%), grønlæbet musling (Perna canaliculus) (5,2%), sa orolie, vegetabilsk smag (4%), kollagen (kylling) (1,8%), dimethylglycine HCl (0,9%), vindruekerneekstrakt (0,04%), L-gluta on (0,02%).

 

 

 

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind og har købt dettte produkt, kan skrive en anmeldelse.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Sådan gør du:

  1. Tryk på knappen herunder
  2. Vælg Farum under Butik
  3. Udfyld formularen

Tilmeld mig nyhedsbrevet

X