kryb væk 300 ml

KRYB.VÆK 300ML

299,00 DKK

 

Brugsanvisning:

KRYB: VÆK kan anvendes både forebyggende og til at fjerne kryb ved et igangværende insektangreb. Der skal sprayes ca. 25 ml af produktet ud over hele pelsen på et dyr der vejer ca. 25 kg. Der skal bruges lidt mere til større dyr eller hvis dyret har en kraftig pels. Der skal bruges lidt mindre, hvis din kat eller hund vejer mindre end 25 kg eller hvis pelsen er kort. Det er vigtigt at alle områder med pels bliver dækket. Undgå øjne, næse og mund. Det er vigtigt at pelsen er tør før behandling. Produktet er vandskyende og vil derfor ikke kunne fordeles jævnt i en våd pels.

Når du har sprayet KRYB. VÆK ud over din kat eller hunds pels, er det vigtigt at produktet umiddelbart efter gnides ind i pelsen. Dette kan gøres på 1 til 2 minutter. Når du har fordelt produktet godt i din kat eller hund pels, skal du blot lade pelsen tørre. Dette tager ½ til 1 time og du skal ikke foretage dig yderligere.

 

 

Varenummer: 2722 Kategorier: , , ,

Produktbeskrivelse

Forebygger og fjerner effektivt lus, lopper og flåter hos hunde og katte – uden brug af giftstoffer

Indhold: 300 ml. Æsken består af en refil flaske på 300 ml og en tom fingerspray. Den medfølgende fingerspray kan rumme 50 ml. Fingerspray er med som en nem og enkel måde at få produktet fordelt over din kat eller hunds pels.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind og har købt dettte produkt, kan skrive en anmeldelse.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Sådan gør du:

  1. Tryk på knappen herunder
  2. Vælg Farum under Butik
  3. Udfyld formularen

Tilmeld mig nyhedsbrevet

X