Eukanuba working og Endurance

Eukanuba Working og Endurance, 15 kg

549,00 DKK

Eukanuba  Working  og Endurance 
Eukanuba  Working  og Endurance .
Hunde, der bevæger sig meget pga. arbejde eller feltprøver, har brug for mere end almindelig, dagligdags ernæring for at forblive sunde og for at yde deres bedste. Det samme gælder hunde, der er drægtige, diegivende, eller som er undervægtige. Eukanuba Working og Endurance er en komplet og afbalanceret ernæring af høj kvalitet, der er udviklet til at kunne give hunden et vedvarende energiniveau for at kunne yde sit bedste.

Varenummer: EH101500 Kategorier: , , Tags: , ,

Produktbeskrivelse

Eukanuba  Working  og Endurance
100% komplet og fuldfoder til voksne arbejdshunde. Hunde, som får meget motion gennem arbejds- eller markprøver, har brug for mere end almindelig ernæring for at opretholde helbredet og forblive i topform. Det samme gælder for hunde, der er gravide, producerer mælk eller er undervægtige.
Din hund er din bedste ven og går den ekstra kilometer sammen med dig – selv når det drejer sig om krævende aktiviteter.
EUKANUBA Adult Premium Performance-foder til førsteklasses præstationer giver atletiske og aktive hunde den rette energi, så de kan yde deres bedste i alt, hvad de gør.

EUKANUBA Working og  Endurance foder til førsteklasses præstationer er det rigtige hundefoder til arbejdshunde, som bruger masser af tid udendørs, og som skal være på vagt og energiske over længere tid. Jagt-, vagt- eller redningshunde opnår et sikkert energihøjdepunkt i deres præstationer med vores højeste niveauer* af protein (30%) og fedt (20%). Det gør det muligt for dem at opbygge stærke, slanke muskler og gør dem klar til enhver udfordring på deres arbejde sammen med dig.

Et højt energiniveau, der opnås ved at fodre med sund kost, hjælper også gravide og ammende tæver med at forblive stærke og tage sig bedst muligt af deres hvalpe.

Næringsstoffer som omega-3-fedtsyre til gode næser og lugtesans sikrer, at din hund finder vej og sikkert løser sine opgaver. Fremstillet i henhold til kliniske resultater med præbiotika og roetrevler, der fremmer fordøjelsessundheden og optimerer optagelsen af vigtige næringsstoffer.

Kalcium til stærke knogler og klinisk testet antioxidant til et stærkt naturligt forsvar sikrer, at din hund forbliver aktiv og i form, så den kan fokusere på at gøre sit bedste. Da du jo ønsker, at din bedste ven skal være fantastisk indvendig og vise sig særligt flot udvendig, indeholder dette hundefoder til voksne hunde omega-6- og omega-3-fedtsyrer for at styrke en sund hud og en skinnende pels, ydermere reduceres fældning med op til 80%*. EUKANUBA Adult Premium Performance Working &

Endurance-foder til førsteklasses præstationer anvender 3D DentaDefense-teknologi, som renser din hunds tænder for hver bid, reducerer dannelsen af tandsten op til 80%*** og hjælper din hund med at opretholde stærke tænder.
Dette foder til voksne hunde er udviklet i samarbejde med dyrlæger og er anbefalet af topavlere.

Det er 100% komplet og afbalanceret til at hjælpe din bedste ven til at præstere så ekstraordinært som muligt sammen med dig – på ethvert tidspunkt og i enhver situation.

Sammensætning:
Tørret kylling og kalkun ﴾37%, en naturlig kilde til glucosamin og chondroitinsulfat﴿, majs, animalsk fedt, hvede, ris, durra, tørrede hele æg, fiskeolie, ølgær, kaliumchlorid, fructooligosaccharider ﴾0,54%﴿, natriumchlorid, hørfrø, natrium hexametafosfat, kalciumkarbonat, roetrævler ﴾3,9%﴿, hydrolyserede animalske proteiner.

Analytiske bestanddele: Protein: 30,75%, Fedtindhold: 20,75%, Omega‐6 fedtsyrer: 3,18%, Omega‐3 fedtsyrer: 0,89%, DHA: 0,15%, Råaske: 7,60%, Træstof: 1,94%, Kalcium: 1,30%, Fosfor: 1,10%.

Tilsætningsstoffer: Vitaminer: A‐vitamin: 46607IU/kg, D₃‐vitamin: 1547IU/kg, E‐vitamin: 259mg/kg, L‐carnitin: 49,3mg/kg, β‐karotene: 5,1mg/kg.

Sporstoffer: Kobbersulfat pentahydrat: 50mg/kg, Kaliumjodid: 3,6mg/kg, Jernsulfat monohydrat: 662mg/kg, Mangan som mangan‐sulfat, monohydrat: 50mg/kg, mangan som mangan oxid: 36mg/kg, Zinkoxid: 230mg/kg.

Fodring af hunden: Første gang hunden får Eukanuba, skal du gradvist blande det i dens hidtidige foder over en periode på 4 dage. Vi anbefaler fodring 2 gange om dagen. Divider den daglige mængde, som vist i skemaet, med antallet af daglige måltider. Din hund kan spise mere eller mindre afhængt af dens alder, temperament og aktivitetsniveau. Til drægtige eller diegivende hunde: I de sidste tre uger af drægtighedsperioden øges fodermængden med 25% til 50%. Under mælkeproduktionen skal hunden have så megetmad, den vil have ﴾normalt mellem to og fem gange den anbefalede mængde, afhængigt af kuldets størrelse﴿.

*

 

Yderligere Information

Vægt 15 kg

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind og har købt dettte produkt, kan skrive en anmeldelse.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Sådan gør du:

  1. Tryk på knappen herunder
  2. Vælg Farum under Butik
  3. Udfyld formularen

Tilmeld mig nyhedsbrevet

X